13 Aralık 2010 Pazartesi

İnvisible Shield iPad Ekran Koruyucu

iPad için olmazsa olmaz aksesuarlardan biri de ekran koruyucu filmdir. Piyasada iPad için bir çok ekran koruyucu film mevcut olmasına rağmen biz en çok tercih edilenleri veya kalitesini gerçekten ispat etmiş olanlardan başlayarak sizlere birçoğunu anlatmaya çalışacağız. Öncelikle tüm dünyaca kabul görmüş olan invisible shield markasının ürettiği koruyucu filme bir bakalım..



İnvisible shield koruyucu film endüstrisinde kendisiyle özdeşleşmiş AR-Ge çalışmaları ve patentleriyle adından epey söz ettiren bir marka. Markanın iddialı yoluna devam etmesi hiçte
şaşırtıcı birşey değil. Çünkü kullandığı materyal ve teknoloji hem fiziksel ve mekanik dayanıklılık açısından ürünü fazlasıyla tercih sebebi yapmaya yetiyor..Araştırmalarımıza göre invisible shield şekil hafızalı bir termoplastik malzeme kullanıyor. Şeffaf plastiklerden olan poliüretanın nano boyutta kendi kendini yenilemesi olarak anlatabileceğimiz bu teknoloji ile 0.2 mm lik ekran koruyucu filminiz için artık çizilirmi ezilirmi endişleri de son buluyor.




invisible shield adından da anlaşılacağı gibi ekranda varlığını kesinlikle hissettirmiyor ve zamanla bir çok koruyucu film veya jelatinde olduğu gibi kendi kendine cihazdan ayrılma yapmıyor.


Set olarak verilen invisible shield film ile iPad inizin ön arka ve yan yüzeylerini de bahsettiğimiz yüksek teknoloji ile koruma altına almış oluyorsunuz.


Dünyada en çok satan iPhone aksesuarı olarak lanse edilen invisible shield marka filmler ömür boyu garantisi ile de markanın ürününe duyduğu güveni açıkça ortaya koyuyor..Ancak invisible shield marka koruyucu filmler  piyasadaki koruyucu filmlere nazaran biraz pahalı. Eskidi at, yırtıldı at, çizildi at gibi şeylerle uğraşmak istemiyorsanız ürün için bi defa ödeyeceğiniz ücret gözünüzde pek de ciddi bir meblağ olmayacaktır..


Markanın youtube'a yüklediği birkaç videoyu da verdiğim linklerden izleyebilirsiniz..


http://www.youtube.com/watch?v=c_H3Q94FlXs&feature=channel


http://www.youtube.com/watch?v=JEuogOviobw&feature=channel

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Designed by: NewWpThemes | Converted to Blogger by Professional Blogger Templates | Contact | About