13 Aralık 2010 Pazartesi

MacLove Titan Araç tutucu

Bu bölümde sizlere iPad için çok kullanışlı bir masaüstü tutacağından bahsetmek istiyorum. İlk gördüğümde gerçekten dikkatimi çeken aksesuarlardan biri olduğunu itiraf etmek istiyorum. 

Kullanımı ile iPad'inizi küçük bir iMac haline dönüştüren bu aksesuar ile rahat bir kullanım sizleri bekliyor. İster müzik dinleyin, ister video izleyin isterseniz internette takılın Maclove ile iPad'inizde masaüstü rahatlığını kesinlikle yaşayacaksınız.Belirtmekte fayda var belki bazılarımız için bir stand üzerinde dokunmatik özellikleriyle öne çıkan bir ürünü kullanmak biraz çekici bir fikir olmayabilir. Ancak edineceğiniz bir bluetooth klavye ile birlikte bu stand sizlere mobil olmadığınız zamanlarınızda bir iMac rahatlığını verecektir
.




 Maclove iPad stand, maclove tasarım ekibi tarafından tasarlanmış ve estetik açıdan gerçekten de dikkatleri üzerine çekecek bir dizayna sahip. Ürün alüminyum malzemeden imal edilmesiyle
hafifliği ve sağlamlığı birarada sunuyor. iPad'inize doğrudan temas eden köşe kısımlar ise kaymaya engel olan kauçuktan imal edilmiş ve dolayısıyla  güvenlik konusunda herhangi bir endişeye mahal vermiyor.



Tüm bunların yanında dönebilen çerçeve ile hem dikey hem de yatay kullanım imkanı veren Maclove Titan tutucu tasarımında da markanın direk resmini yansıtmak için ''M'' harfini konstruksiyon içine estetik bir şekilde yerleştirmiş.




Mütevazi yapısıyla çok şık bir görüntü sunan Maclove kullanım kolaylığıyla da albenisini ortaya döküyor..

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Designed by: NewWpThemes | Converted to Blogger by Professional Blogger Templates | Contact | About