14 Aralık 2010 Salı

Professional Screen Protector-iPhone 4 ekran koruyucu

iPhone nunuz için kaliteli bir ekran koruyucu istemek elbette hakkınız. Ancak birçok marka ve ürün arasından hangisini seçeceğiniz sizin için bir muamma..O halde gelin bugün birlikte professional screen protector ürününü inceleyelim..



Ürün kutusu görünüm ve dizayn açısından güven veriyor. Mütevazi bir dizayn ve sadece kalitesini anlatmaya çalışıyor..




Peki içindekiler nasıl? Ekran koruyucu film piyasada Japon PET olarak bilinen kaliteli şeffaf bir
polimerden yapılmış. PET Polietilen tereftalat olarak isimlendiriliyor kimya dilinde, isteyenler malzeme hakkında araştırma yapabilir. Ürün kullanıcıya bir çok sofistike özellik sunuyor, isteneni ve istenenden fazlasını vereceğini açıkça belirtiyor. 


Çizilmelere,aşınmalara ve sürtünmelere yüksek mukavemet gösteren professional screen protector, hepimizin en büyük şikayeti olan kir, yağ, toz ve parmak izi gibi istenmeyen öğeleri de kesinlikle barındırmıyor. Ayrıca koruyucu film ile cihaz arasında hava kabarcığı oluşturmuyor. Bu önemli bir artı çünkü hem fonksiyonellik hem de estetik açıdan iPhone için ciddi eksiklik oluşturuyor. 




Tüm bunların yanında optik yansımalara ve UV ışınlarının zararlı etkilerinden cihazı koruyor. Bence en güzel yanı ise yıkanıp tekrar kullanılabilmesi. Ancak tabi ki dikkatli bir şekilde yıkamak zorundasınız çünkü şeffaf polimerlerde atomik yapı amorf haldedir ve mekanik bir zorlamayla amorf yapı kristalin hale geliyor ve o kısım da beyaz çizgiler oluyor. Birçoğumuz buna şahid olmuşuzdur dolayısıyla koruyucu filmi dikkatli bir şekilde yıkayıp tekrar kullanabiliriz.


 Bu arada kutu içinde hem ön hem de arka yüzey olmak üzere birer adet koruyucu film olduğunu da belirtelim. Bunların yanında da tabi ki mikrofiber bez olmazsa olmazımız..

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Designed by: NewWpThemes | Converted to Blogger by Professional Blogger Templates | Contact | About