16 Aralık 2010 Perşembe

Moshi iGlaze 4 Kılıf (iPhone 4 için)

iPhone 4 ü için basit ve oldukça şık bir kılıf isteyenlerin moshi iGlaze 4 ten ötesine bakmalarına gerek yok açıkçası. moshi iGlaze 4 tek parça şıp-geçti :)( ne tabir ama) bir kılıf. iGlaze4 ü kullandıktan sonra onun sıradan bir iPhone4 kılıfı olmaktan çok alınması gereken bir kılıf olduğunu düşünmekten kendinizi alamayabilirsiniz.


iGlaze4 estetik açıdan gerçek anlamda sizi farklılaştıracak bir kılıf..Her an gözleri üzerine çeken bir tasarım ve güzelliğe sahip.




Dual tone teknolojili polikarbonat malzemeden mamul yüzeyi sayesinde pürüzsüz  mat bir his veren

ürün yüzeyine dokundukça dokunasını getiriyor insanın. İncecik bir yapısı olmasına rağmen iPhoneunuzun yan ve arka yüzeyini dış etkenlerden koruyor. Sürtünmelere ve çizilmeler karşı tam koruma sağlarken telefonunuz için kayma kavramını da ortadan kaldırıyor.


Kılıfı kullanmaya başlamadan önce acaba yan tuşlara ulaşım zor olur mu diye bir soru geçebilir zihninizden..Ancak bu konuda endişelenecek bir durum olmadığını belirtmek gerekiyor..Çünkü sade tasarımı sayesinde tüm tuşlara erişim kolayca sağlanabiliyor. Bu arada bu kılıf konusunda çevreci bir olumluluk söz konusu..Çünkü geri dönüştürelebilir malzemeden üretilen iGlaze 4 kesinlikle doğa dostu..






Bazı iPhone kılıflarının dock kullanımında sıkıntı oluşturdukları biliniyor. Ancak iGlaze bu konuda da farklılığıyla öne çıkıyor ve iPhone unuz iGlaze kılıfı ile birlikte rahatça dock üstüne yerleşebiliyor. Sanırım bu konuda da akıllarda soru işaretlerini kaldırdık.




Ancak diğer tüm şıp-geçti kılıflar gibi iGlaze 4 içinde endişe veren bir taraf var. O da üst ve alt tarafların korunmasız olması. Açıkçası buralardan gelebilecek bir etkiye karşı telefonunuzun korunmasız kalması ne kadar endişelendirir sizi bilmem ama tasarım gereği böyle bir kusurun! göz ardı edilmesi gerektiğine inanıyorum. 


Tek taraflı olması nedeniyle ekran için herhangi bir koruma yok ancak bunun için de zaten bir çok ekran koruyucu halihazırda piyasada satılmakta. O yüzden endişelenecek bir durum yok. 






Kılıf kamera için kesinlikle bir engel olmuyor ve apple ambleminin görüneceği yerde de bir delik açılmış. Dolayısıyla ürün uzaktan apple üretimi gibi duruyor.iGlaze şu an piyasada beyaz,siyah,pembe ve mavi gibi birçok farklı renklerde satılmakta. Ancak her bir rengin telefonunuza apayrı bir hava kattığını söylemeden bitiremeyeceğim..

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Designed by: NewWpThemes | Converted to Blogger by Professional Blogger Templates | Contact | About